Olesea Svecla - CCF Moldova – Copil, Comunitate, Familie

Alerg pentru CCF/HHC Moldova la International Chisinau Marathon

135 RON Donatii stranse
28.125% Complete
480 RON Target
3 Donatii
Vreau sa fac o donatie!

 

În secolul în care tehnologiile avansează cu viteza luminii și oamenii sunt hipnotizați de telefoane mobile care mai de care sunt familii, în țara noastră, care visează la lucruri simple. Lucruri simple cum ar fi accesul la apă sau o locuință cu toate celea necesare pentru un trai decent. E greu de imaginat dar e adevărat.

Îndemn toată lumea cu suflet mare să renunțe la unul din tabieturi cum ar fi o cafea sau o ciocolată...și mână de la mână să ajutăm copiii care au nevoie de noi. Copiii sunt tot ce avem mai frumos în viață!

***

Donațiile sunt înregistrate în RON. Suma totală pe care mi-am propus să o colectăm împreună este de 2000 MDL (480 RON).


Recomandă-le prietenilor această campanie.

in beneficiul

CCF Moldova – Copil, Comunitate, Familie

CCF Moldova – Copil, Comunitate, Familie – reprezintă oficial în Republica Moldova fundația Hope and Homes for Children, fundație globală, fondată în Marea Britanie în anul 1994, de către soții Mark și Caroline Cook.

Accesul la apa este un drept, nu un lux

Scopul proiectului este sa ajutam 13 copii din 3 familii sa beneficieze de condiții adecvate de trai si sa le facilitam accesul la apă curenta în casă. 

***

The goal of the project is to help 13 children from 3 families benefit from adequate living conditions and to facilitate them the acces to running water in their houses.

Chisinau International Marathon ~ 2018

Pe 30 septembrie 2018, CCF Moldova, reprezentant Hope and Homes for Children, participă la cea de a de-a 4-a ediție Chisinau International Marathon. Echipa de alergători, dar și susținători Run

3 Donatii

Cu drag pentru ei
08 nov 2018

Anonymous

30 RON
Cu drag
01 sep 2018
21 aug 2018